• Home
  • Privacyverklaring

Privacyverklaring

Op deze pagina leest u de privacyverklaring van Reedijk Woondesign, gevestigd aan de Singel 350 -356, 3311HM te Dordrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 23038283.

Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens spelen wij een belangrijke rol in het vastleggen van persoonlijke gegevens. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe we die verzamelen en verwerken.

Onze privacyverklaring geldt voor alle websitebezoekers en beschrijft met onze algemene voorwaarden de manier waarop wij omgaan met uw gegevens. Indien u niet akkoord bent met de voorwaarden en verklaring, verlaat dan onze website.

Wij verwerken persoonsgegevens binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Daarom hebben wij de verwerking van gegevens niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. We behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring aan te passen. De laatste bewerking van de huidige verklaring vond plaats op 4 mei 2018. Onderaan onze homepagina van de website vindt u altijd de meest actuele versie.

Welke informatie verzamelen wij van u?
We verzamelen de persoonlijke gegevens die u zelf achterlaat op onze website. Bij uw bezoek aan onze website verzamelen wij ook de volgende informatie: uw browsertype, IP-adres, besturingssysteem en welke pagina’s u bezocht op onze website.

Wat doen wij met de persoonlijke informatie die wij hebben verzameld?

  • Wij voorzien u van onze dienstverlening, dat is de voornaamste reden.
  • Wanneer wij vragen hebben, nemen we contact op via uw telefoonnummer of e-mailadres.
  • We gebruiken uw gegevens voor marketingdoeleinden zoals de wet het toestaat.
  • We kunnen u verzoeken een review te schrijven over uw ervaring met Reedijk Woondesign.
    We gebruiken uw persoonlijke informatie om de gebruikservaring op onze website te verbeteren.
  • Wij beloven dat wij uw gegevens geheim zullen houden. De Autoriteit Persoonsgegevens controleert of bedrijven en instellingen goed omgaan met uw gegevens. Wij laten een extern jurist regelmatig controleren of wij nog aan de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens voldoen.

Mogelijkheid tot nieuwsbrief
Een nieuwsbrief versturen behoort bij Reedijk Woondesign tot de mogelijkheden. In een nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over onze organisatie. Alleen met uw expliciete toestemming voegen we u toe aan de abonneelijst. Dat bestand verstrekken we niet aan derden. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink, maar u meldt zich ook af met een e-mail naar woondesign@reedijk.nl.

Cookies
Wat zijn cookies? Onze website plaatst minibestanden op uw computer. Daarmee verzamelen wij technische informatie over uw websitebezoek. De cookie voorziet u van afgestemde informatie, verzamelt uw gegevens en volgt u tijdens het bezoek. Met de resultaten verbeteren wij de gebruikerservaring op onze website. Onze privacyverklaring is van toepassing op cookies en vergelijkbare technische middelen.

Verwijzingen naar andere websites
Deze privacyverklaring geldt alleen voor onze website. Het kan zijn dat onze website linkt naar andere websites die wij niet beheren of bezitten. Als u doorklikt, is de privacyverklaring van die andere website van kracht. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor die site en diens privacyverklaring. We raden u aan de daar geldende privacyverklaring goed door te lezen voordat u verder gaat.

Gegevens delen aan bewerkers en derden
Websitehosts en andere bedrijven die persoonsgegevens voor ons verwerken worden door de wet ‘bewerkers’ genoemd. Wij zijn verantwoordelijk voor de handelingen van die ‘bewerkers’. Wij delen alleen persoonsgegevens met derden als we daar wettelijk toe verplicht worden door bevoegde instanties.

Beveiliging
Voor ons is uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We beschermen uw gegevens op een manier die in lijn is met normale procedures en wettelijke verplichtingen. We beveiligen uw informatie met technische en organisatorische maatregelen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Onze website heeft het SSL-certificaat. Dat staat garant voor een beveiligde verbinding.

Uw privacyrechten
U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens op de manier die de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ voorschrijft. Wilt u een overzicht van uw gegevens of heeft u vragen over het wijzigen of verwijderen ervan? Stuur een e-mail naar woondesign@reedijk.nl of stuur een brief naar:
Reedijk Woondesign
Singel 350 -356
3311HM Dordrecht

Bezoek onze winkel

Singel 350-356
3311 HM Dordrecht
078 – 613 49 54

Afwijkende openingstijden

Vanwege Koningsdag zijn wij gesloten op vrijdag 27 April.

Wilt u buiten de gangbare openingstijden een afspraak maken neemt u dan gerust contact met ons op.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 17:30
Donderdagavond gesloten
Zaterdag 9:00 – 17:00
CBW erkend