Nieuws

(beursvloer)

Tapijt tegels van “Desso Airmaster”. Deze tegels bevorderen het luchtklimaat door beter vasthouden van fijn-stof. De treden zijn afgewerkt met aluminium trapneuzen voor zwaar gebruik. De inleg brengt een goed zichtbaar contrast aan op de treden.

3 etages kantoorinrichting

Bij dit project zijn 3 etages compleet leeggehaald en volledig heringericht. De wanden, plafonds LED-verlichting, schilderwerk, vloerbedekking en binnen-zonwering zijn door Reedijk Woondesign en diverse projectpartners aangebracht. Voor de vloerbedekking is gekozen voor de “Desso Airmaster” in twee kleuren. Voor de ramen hangen “Silverscreen rolgordijnen” Deze gemetalliseerde screenrolgordijnen zorgen voor optimale zonwering zonder het zicht naar buiten op te geven.

(huiskamers)

In de “huiskamers” hebben wij tapijttegels van Desso en PVC vloer van Forbo mogen plaatsen.

Schouwburg Kunstmin

In de diverse ruimten hebben we gordijnen mogen plaatsen op een wave-rails van “Kvadrat” stoffen. De bankstoffering is tevens uitgevoerd met een “Kvadrat” stof

Go Connect

In dit project mochten wij de vloer voorzien van “Desso Sand” tegels. Deze tapijttegels hebben een bijzonder hoge slijtweerstand en toch een fraaie uitstraling. De pantry is voorzien van een klik-PVC en voor de ramen is er gekozen voor “Verosol Silverscreen” rolgordijnen. De trappen zijn voorzien van rubberen treden.

Vakantiesluitingen:

Op koningsdag 27-04-2024 zijn wij gesloten.

Adres:

Singel 350-356
3311 HM Dordrecht
078 – 613 49 54

Openingstijden:

Maandag          Gesloten
Dinsdag            09:00 – 17:30
Woensdag        09:00 – 17:30
Donderdag       Gesloten
Vrijdag              09:00 – 17:30
Zaterdag           09:00 – 17:00

CBW erkend